آیین نامه 54 بیمه مربوط به نماینده بیمه عمر

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 میانگین امتیاز 3.38 (4 رای)
شرحی بر آیین نامه 54 بیمه مربوط به نماینده بیمه عمر

شورای عالی بیمه در اجرای بند 5 ماده 17 قانون تاسیس بیمه مرکزی ایران و بیمه گری در جلسه مورخ 1385/02/12 «آیین نامه نمایندگی فروش بیمه های عمر» را در یازده ماده تصویب نمود.
بر اساس این آیین نامه شرکتهای بیمه می توانند اقدام به جذب نماینده فروش در رشته بیمه عمر کرده و همچنین کد نمایندگی رسمی بیمه عمر اعطا نمایند.

هدف از ارائه آیین نامه 54 چیست ؟
بيمه عمر با توجه به ويژگيهای خاص آن می تواند در فعال نمودن بازار سرمايه نقش اساسی را ايفاء نمايد . با توجه پایین بودن ضریب نفوذ بیمه های عمر در بین اقشار مختلف جامعه و همچنین میانگین فروش بیمه های زندگی ارائه انحصاری کد نمایندگی بیمه عمر می تواند باعث بالارفتن نرخ خرید این خدمات به مردم شود.

مشروح آیین نامه 54 بیمه مرکزی ایران

ماده 1- نماینده فروش بیمه عمر که در این آیین نامه اختصاراً «نماینده فروش» نامیده می شود ، شخصی است حقیقی که با توجه به ضوابط این آیین نامه ، مجاز به بازاریابی و عرضه بیمه های عمر انفرادی به نمایندگی از طرف شرکت بیمه ذیربط (بیمه پاسارگاد) در ازای دریافت کارمزد مندرج در قرارداد فی مابین می باشد.

ماده 2- شرکت بیمه می تواند در رشته بیمه عمر انفرادی به اشخاص حقیقی واجد شرایط زیر پروانه نمایندگی فروش برای مدت سه سال که قابل تمدید است اعطاء نماید:

الف – تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران .
ب – اعتقاد به ادیان رسمی کشور.
ج – عدم اعتیاد به مواد مخدر.
د - نداشتن سوء پیشینه و محکومیت کیفری مؤثر.
هـ - داشتن گواهی پایان خدمت وظیفه عمومی یا هر نوع معافیت قانونی در مدت قرارداد نمایندگی.
و- دارا بودن حداقل مدرک دیپلم .
ز – طی دوره های آموزش نظری و عملی مورد تایید بیمه مرکزی ایران و اخذ گواهینامه مربوطه.

ماده 3- شرکت بیمه (بیمه پاسارگاد) موظف است با رعایت مواردی که بیمه مرکزی ایران با توجه به این آیین نامه و قانون تاسیس بیمه مرکزی ایران و بیمه گری تهیه و ابلاغ خواهد نمود با نماینده فروش ، قرارداد نمایندگی منعقد و هر سه ماه یک بار فهرست مشخصات نمایندگان فروش را به بیمه مرکزی ایران ارسال نماید. 
ماده 4- کارمزد نماینده فروش نباید از هفتاد درصد میزان کارمزد نمایندگان حقیقی مقرر در مصوبات شورای عالی بیمه ، تجاوز نماید.
ماده 5- شرکت بیمه مسئول پاسخگویی و جبران هرگونه خسارت مستقیم و یا غیر مستقیم ناشی از عمد ، تقصیر ، غفلت یا قصور نماینده در رابطه با عملیات بیمه ای موضوع قرارداد نمایندگی در مقابل بیمه گزاران ، بیمه شدگان و اشخاص ثالث می باشد.
ماده 6- نماینده فروش موظف است پیشنهادات بیمه ای دریافتی را به طور مستقیم به شرکت بیمه طرف قرارداد ارائه نماید.
ماده 7- نمایندگان بیمه ، دلالان رسمی بیمه و مدیران و کارکنان آنها و نیز کارکنان و مدیران شرکت های بیمه و بیمه مرکزی ایران نمی توانند تحت عنوان نماینده فروش موضوع این آیین نامه فعالیت نمایند.
ماده 8- نماینده فروش بیمه عمر ملزم به داشتن محل کار نمی باشد.
ماده 9- شرکت بیمه مجاز به اعطای اجازه صدور بیمه نامه به نمایندگان فروش نمی باشد.
ماده 10- در صورتی که تخلف نماینده فروش از قوانین و مقررات ، مورد تایید بیمه مرکزی ایران قرار گیرد شرکت بیمه موظف است حسب اعلام بیمه مرکزی ایران فعالیت نماینده را محدود یا معلق نموده و یا نسبت به فسخ قرارداد اقدام کند.
ماده 11- در صورت وضع مقررات جدید توسط شورایعالی بیمه ، مقررات مذکور از تاریخ لازم الاجرا شدن بر شرایط قرارداد نمایندگی حاکم خواهد بود.
فرصت را از دست ندهید تنها کافیست فرم ثبت اطلاعات و جذب نماینده بیمه عمر را تکمیل کرده و حرفه ای جدید و متمایز را تجربه نمایید.

فرم ثبت اطلاعات و جذب نماینده بیمه عمر